La Font Pudenta viu tres dies de festa

Tot i el canvi de dates, els organitzadors estan satisfets amb la resposta de públic

L'Espingari, a la Festa Major de Font Pudenta, en la seva primera actuació sense Pere Ferrer, que va ser substituït per la sabadellenca Raquel Prat a l'acordió
Pilar Abián
Zumba per a tots els públics a la Festa Major de la Font Pudenta
Membres de l'AV de Font Pudenta-Muntanyeta van ocupar-se del servei de bar

El barri de la Font Pudenta-Muntanyeta va viure la seva Festa Major del 30 d'agost a l'1 de setembre, unes dates complicades perquè coincidien amb el final de les vacances d'estiu de la majoria de veïns. Malgrat això, fonts de l'AV valoren positivament la resposta de públic, tenint en compte les dates –la celebració s'havia de fer el passat mes de maig, però el mal temps va obligar a ajornar-la.

Un dels plats forts del programa va ser el concert d'havaneres de L’Espingari, en la seva primera actuació a Montcada després de la mort de l’acordionista Pere Ferrer. També va tenir força èxit de públic el ball de nit amb l'orquestra Los Imprescindibles i el rap del jove montcadenc Solotoques. El programa també ha inclós sessions de zumba, sevillanes, gegants i activitats per a la canalla. La festa enguany ha estat marcada per l'absència de la presidenta de l’AV, Montserrat Navarro, que va morir a mitjan d’agost després d’una llarga malaltia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari