Terra Nostra inaugura la seva Festa Major aquest divendres

El pregó inaugural anirà a càrrec de la montcadenca Montserrat Vilarrassa, activista pels drets de les persones amb discapacitat

Aquest divendres arrenca la Festa Major de Terra Nostra amb un ampli programa d'activitats que s'allargarà fins a l'11 de setembre. La principal novetat és l'Escape Room Terra Nostra que tindrà lloc el dilluns 9. Les inscripcions s'han de fer prèviament al bar de la festa, ubicat a la plaça del Poble, on tindran lloc la major part dels actes festius. Enguany el pregó inaugural (el dia 6, a les 21.30h), anirà a càrrec de la montcadenca Montserrat Vilarrassa, membre del Consell rector de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l'Ajuntament de Barcelona. La Nit Boja és l'acte estrella del primer dia (22h).

Dissabte 7, hi haurà jocs inflables per a la canalla (11h), una sardinada popular (13.30h), una ballada de sardanes (18.30h) i la Festa del Fanalet (21h). La nit continuarà amb el correfoc dels Diables de Can Sant Joan (21.30h) i ball amb orquestra en directe (23h). El diumenge 8 començarà amb una bicicletada (11h), l'actuació dels Castellers de Montcada i Reixac (12h) i un concurs de paelles (12-14h). A la tarda, el programa oferirà una sessió de zumba i una festa de l'escuma. I a la nit, hi haurà l'enlairament de globus amb desitjos i l'espectacle d'humor, 'Los Quillos'. El dimarts 10, destaquen la caminada popular, les puntaires, la cercavila amb el Drac d'Aigua dels Diables de Can Sant Joan i la fideuà popular. L'últim dia, el dimecres 11, s'ha programat una sessió de salsa i bachata en línia (19.30h) i l'actuació de L'Espingari.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari