El Teatre Municipal acollirà la gala de presentació de la 13a mostra Montcada a Escena

Durant l’acte, conduït pel grup Planeta Impro, es lliurarà el Premi Dalmau a Elisa Riera per la seva trajectòria al món del teatre local

Elisa Riera, al centre, en una de les obres que ha fet amb el seu grup de referència, Teatroia't

L’escriptora Elisa Riera (Montcada i Reixac, 1945) rebrà el Premi Dalmau per la seva trajectòria en el món del teatre local durant la gala de presentació de la 13a edició de Montcada a Escena, que tindrà lloc el 15 de setembre al Teatre Municipal (19h). També es lliurarà un altre guardó al millor espectacle de la temporada passada, triat per votació popular. Durant la gala, els vuit grups de teatre local que participen a l’edició 2019 del cicle oferiran un tastet del muntatge que representaran aquesta temporada, que arrencarà el 5 d’octubre i finalitzarà el 22 de desembre, amb l’obra conjunta de totes les companyies. L’acte el presentarà i dinamitzarà el grup Planeta Impro, que des del 2004 manté una programació estable al Teatreneu de Barcelona, basada en la tècnica de la improvisació. 

Trajectòria. Elisa Riera ha col·laborat com actriu amateur i ajudant de direcció en diferents muntatges teatrals. Aficionada al teatre des de la infància, va conèixer figures destacades del teatre català com els dramaturgs Xavier Fàbregas i Joan Vilacasas. En la seva etapa com a regidora de Cultura a l’Ajuntament de Montcada –des del 1983 fins al 1990–, va promoure la construcció de la primera sala teatral del municipi, l’Auditori Municipal, recuperant l’antic Cafè d’en Serget. Al 2003 va iniciar la seva formació com a actriu als cursos de l’Aula de Tea­tre i, al 2010, va fundar el grup Teatroia’t amb altres alumnes.  La gala de la MAE és gratuïta però cal recollir la invitació prèviament a la taquilla de l’Auditori Municipal o a la del Teatre Municipal. Les entrades per als vuit espectacles programats es poden comprar a partir d'aquest divendres al web mirteatres.cat o a l’Auditori Municipal.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari