Sessió sobre jocs lingüístics a càrrec de Jordi Esteban

Durant la xerrada es lliuraran els premis del concurs ‘Endevina-la’, promogut pel SLC per difondre l’ús del català als comerços

Jordi Esteban, amb el llibre en què s'ha basat el concurs 'Endevina-la', del SLC
SG

L’autor del llibre Mots amagats. 500 enigmes per descobrir. 500 motius per somriure (editorial­ Àgilment), Jordi Esteban, visitarà la Fundació Cultural Montcada aquest dimarts amb motiu de l’acte de lliurament de premis del concurs ‘Endevina-la’, que ha organitzat durant el mes de setembre el Servei Local de Català, amb la col·laboració de les associacions­ de comerciants del centre i de Can Sant Joan i el suport de l’Ajuntament. 
El concurs, pensat per promoure l’ús del català al comerç, va distribuir butlletes amb diferents enigmes entre les botigues col·laboradores amb l’objectiu que els clients trobessin la solució i la dipositessin en unes urnes.  La majoria dels jeroglífics s’han extret del llibre d’Esteban, que desvetllarà les claus d’aquests jocs lingüístics a la xerrada ‘Enigma resolt? Somriure amic!’ (19.30h). Per sorteig, es triaran quatre persones entre totes les que hagin encertat els enigmes proposats. Els premis consistiran en vals de compra per valor de 150, 100 i 50 euros i la matrícula gratuïta per a un curs de català.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari