Terra Nostra celebra Halloween i la Castanyada amb tres dies d’activitats

Concurs de disfresses, truc o tracte i túnels del terror, principals atractius del programa que va atraure públic de totes les edats

Una de les originals disfresses que van omplir els carrers de Terra Nostra la nit d'ànimes
Laura Grau

Terra Nostra ha viscut intensament la celebració del Halloween i la Castanyada, amb tres dies d'activitats organitzades per l'AV. En total, van ser 28 les cases que es van apuntar a la tradició del 'truc o tracte', en què grups de nens truquen als domicilis i demanen dolços. Aquesta proposta es va fer la tarda del 31 i va registrar una gran afluència de persones, la majoria disfressades, provinents de tots els barris de Montcada i també de municipis veïns, que per primera vegada van poder localitzar les cases participants amb els mapes digitals i codis QR facilitats per l'organització. Quatre cases del barri, que els seus propietaris van decorar com a túnels del terror, també van obrir les seves portes a la gent, que va formar llargues cues al carrer per accedir-hi.

Dàmaris Sánchez, una de les organitzadores, s'ha mostrat contenta de la participació i ha agraït la col·laboració de les llars que, de forma altruista, s'apunten al truc o tracte i fan túnels del terror. També ha destacat l'esforç de les persones que han recuperat el passatge del terror al Centre Cívic L'Alzina, convertit en un internat macabre. "Ens consta que hi han passat més de 600 persones des de primera hora de la tarda fins a les 11 de la nit", explica Sánchez, qui també destaca la bona resposta als actes de divendres: la botifarrada popular, amb més de 300 comensals, el concurs de toro mecànic i l'espectacle de misteri proposat per la Xarxa d'Equipaments.

(Veure àlbum de fotos)

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari