L’Home Invent prepara el seu primer EP

La banda de Fran Delgado avança el single ‘Gràcies per venir’ i en publica el videclip, rodat a Montcada amb dos actors locals

L’Home Invent prepara el seu primer EP, titulat ‘La guerra de l’Emú’, que veurà la llum el proper mes de març. Un dels quatre temes del disc, 'Gràcies per venir', és el que ha escollit  la banda montcadenca com a single i també per gravar el seu nou videoclip, filmat íntegrament a Montcada i amb la participació dels actors montcadencs Alba Rubio i Víctor Bea –vinculats a l’escola Cuidar’t Teatre. “El nou tema narra una història de desamor, tan tòpica com crua, sobre el temps que passa entre una ruptura i el dia de ser a punt per a noves aventures”, explica el líder del grup i, Fran Delgado.

El darrer concert de la banda va ser el 25 de gener a la sala Almo2bar de Barcelona –juntament amb la banda d’electropop Me & The Monster–, on va interpretar temes del seu primer llarga durada ‘Abrera-Mura’ (U98 Music, 2019), gravat arran dels premis Èxit i de Votació popular del Sona9 2018, concurs musical que va suposar una gran impuls per a la banda, com a grup emergent dins l’escena pop-indie catalana. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari