Un total de 1.500 persones repartides en 18 comparses desfilaran a la Rua de Carnaval 2020

El Rei Carnestoltes i la seva cort inauguren el programa festiu saludant el públic en algunes de les trenta llengües maternes que conviuen a Montcada amb motiu del DILM

Montcada viurà demà una nova edició de la Gran Rua de Carnaval, amb la participació de 18 comparses, que reuniran prop de 1.500 persones. Els grups participants són LPA Carnaval, l’AV Font Pudenta, l’Associació Cultural i de Lleure La Gralla, l’Associació de Carnaval Grup Endansa, La Salle Connect@, l’Ampa Reixac, Thirteen Gold, l’Associació Cultural Escènic Jym’s; No somos nadie; l’Ampa El Viver; Dalequevoy; l’escola d’anglès April; l’Associació d’Equatorians residents a Montcada i Reixac; Terra Nostra Queens; l’Associació Cultural Grisdance; Cirqs Krnival; l’Associació Cultura Els Increïbles i La Unió s’Engresca.

La desfilada arrencarà a les 17h del carrer Bifurcació de Can Sant Joan i recorrerà els carrers Bateria, Masia, Mina, avinguda de la Unitat, Pasqual, Elionor, Major, pont de La Salle i la Rambla dels Països Catalans, fins arribar al camí de la Font Freda –davant del pavelló Miquel Poblet–, on hi haurà el sambòdrom perquè el públic pugui gaudir de l’exhibició de les coreografies de cada grup.

El Rei Carnestoltes i la seva cort van inaugurar oficialment la festa ahir la tarda, amb una cercavila musical des de la plaça de l'Església fins al carrer Bogatell, on van saludar el públic en alguna de les trenta llengües que es parlen a Montcada i Reixac. L’acte va acabar al punt d'inici amb un ball infantil a càrrec del grup Xiula, una xocolatada i una guerra de confetti. 

El comiat del Rei Carnestoltes es farà en el marc del ball infantil de diumenge, 23 de febrer, a la plaça de l’Església, amb l’espectacle del grup La Belluga (12h). Durant la festa, es lliuraran els premis del concurs de sardines carnavaleres. Del 27 de febrer al 22 de març, la Casa de la Vila acollirà una exposició, amb les sardines carnavaleres i una selecció de les millors fotografies del Carnaval 2020 fetes per l’Afotmir.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari