L’Afotmir acull una mostra de fotografia sobre les emocions feta per dones

La iniciativa vol visibilitzar la presència femenina a l’entitat, on només representa el 20% del socis

D'esquerra a dreta, Cristina Serra, Carme Canelada, Jaume Teixidó i Cosme Oriol, durant la inauguració de la mostra 'Emocions'
Afotmir
Una de les fotografies de la mostra 'Emocions', que reflecteix l'alegria
Una de les imatges de l'exposició 'Emocions'

Per segon any consecutiu, una representació de les sòcies de l'Afotmir han inaugurat una exposició de fotografia amb motiu del 8 de març per visibilitzar la presència femenina a l'entitat, on representen el 20% –60 de 300 associats. La mostra porta per títol 'Emocions', tema escollit per les 27 autores participants, que han treballat sentiments com la ira, la sorpresa, l'alegria, la tendresa, la culpa, la por i la tristesa. "Ha estat una experiència molt enriquidora –explica Cristina Serra, una de les autores i promotores de la iniciativa– pensar i crear sobre un tema que defineix la nostra essència com a éssers humans". La iniciativa d'impulsar una exposició només feta per dones de l'entitat va néixer l'any passat amb una col·lecció de fotografies titulada 'Dona havies de ser' per denunciar els estereotips sobre les dones en l'àmbit laboral.

La mostra, formada per una trentena d'imatges en blanc i negre, es va inaugurar el 6 de març al Centre Cívic Antigues Escoles de Mas Rampinyo, seu de l'Afotmir, amb la presència del regidor de Promoció Econòmica, Jaume Teixidó, en representació del consistori.

Deixa un comentari