La programació als espais escènics es veu alterada pel coronavirus

Alguns espectacles s’han suspès i d’altres s’ajornen fins a final de maig. Els diners de les entrades es retornaran quan es recuperi la normalitat

'Les coses excepcionals' s'ajorna fins al 24 de maig
RC

La perllongació de l’estat d’alarma pel coronavirus ha provocat l’anul·lació o l’ajornament d’alguns dels espectacles de la programació del primer semestre del 2020 als espais escènics de Montcada i Reixac. El muntatge infantil ‘Chorpatélicos’ i l’obra poètica ‘Amor oscuro’, ambdues previstes per al 19 d’abril, s’han anul·lat. Aquests dos espectacles formaven part també del cicle de poesia Poeticae, que s’ha anul·lat íntegrament. El muntatge ‘La classe’, previst per al 17 d’abril, també s’ha suspès i ‘Les coses excepcionals’, que s’havia de veure el 25 d’abril al Teatre Municipal –i que té les entrades exhaurides– s’ha traslladat al 24 de maig, a les 19h.

Tan aviat com sigui possible es retornaran els diners de les entrades que ja s’haguessin venut dels espectacles anul·lats, pel mateix canal com se n’haguessin adquirit, per Internet si s’han comprat via www.mirteatres.cat o bé en persona a l’Auditori Municipal, un cop es torni a la normalitat i l’equipament pugui obrir les seves portes i atendre al públic. Les persones que haguessin comprat entrades per ‘Les coses excepcionals’ i no els vagi bé el canvi de data, que ho comuniquin mitjançant el correu electrònic [email protected].

"Estem treballant des del primer moment per donar resposta a la situació, contactant amb les companyies per buscar noves dates, sempre que sigui possible, i, d’altra banda, demanant a les empreses que han actuat a Montcada i Reixac continguts per oferir en línia", ha explicat la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs. L’edil ha explicat que les biblioteques també ofereixen a diari (18h) ‘Contes confinats’ mitjançant les xarxes socials i d’altres activitats, com tallers de manualitats i danses. També s’ofereix la lectura, per capítols, dels llibres sobre història de Montcada i Reixac editats pel Museu Municipal i protagonitzats pels personatges Alícia i Orisos. "El Servei Local de Català està treballant per oferir pròximament via Internet els cursos al seu alumnat", ha indicat Borràs.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari