L’Home Invent treu a la llum ‘La guerra de l’Emú’ en ple confinament

El primer EP de la banda montcadenca consta de quatre nous temes que parlen sobre les crisis personals i la necessitat de superar-les

En ple confinament per la crisi del coronavirus, L’Home Invent ha decidit publicar el seu primer EP, titulat ‘La guerra de l’Emú’, que ja es pot escoltar a totes les plataformes de música i també al seu canal de Youtube. El disc està format per quatre temes "que fan un viatge per un moment de crisi personal, des del moment de la trencadissa fins a l'eufòria de saber que te n'has sortit, després d'estar un temps totalment perdut", explica l'autor de les cançons i líder de la banda, Fran Delgado. El títol de l'EP fa referència a la lluita de l'exèrcit australià contra una plaga d'ocells que va afectar els camps de conreu del país als anys trenta del segle passat. "És una història real que ens fa pensar que les lluites internes no sempre tenen sentit un cop les has superat i les analitzes amb perspectiva", diu Delgado, qui reconeix que és un moment estrany per editar un disc, "però almenys servirà perquè la gent passi una bona estona escoltant-lo".

El primer dels quatre temes,'Gràcies per venir', va servir com avanç del nou treball de la banda, que també va publicar un videoclip, filmat íntegrament a Montcada i amb la participació dels actors montcadencs Alba Rubio i Víctor Bea –vinculats a l’escola Cuida'rt Teatre. La resta de títols són 'Una persona amable', 'Aquí' i 'Quan tot s'acabi malament'. 

El primer treball de L'Home Invent va ser ‘Abrera-Mura’ (U98 Music, 2019), gravat arran de guanyar els premis Èxit i de Votació popular del Sona9 2018, concurs musical que va suposar una gran impuls per a la banda, com a grup emergent dins l’escena pop-indie catalana. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari