El Museu Municipal i la Casa de les Aigües tornen a obrir les seves portes

Els dos equipaments recuperen la seva activitat amb restriccions

A partir del proper 6 de juny el Museu Municipal de Montcada i Reixac i la Casa de les Aigües tornen a obrir les portes amb algunes restriccions per reduir els riscos de contagi del coronavirus, com l’ús obligatori de mascaretes i respectar la distància interpersonal de 2 metres. En els dos equipaments només es permetran els visitants individuals o en grups de convivència, que hauran de passar pel recorregut marcat amb zones úniques d’entrada i de sortida per a tots els espais visitables. També es retiraran temporalment els elements d’interacció, com maquetes i jocs, i els fulletons a disposició dels visitants.Les activitats, visites guiades i visites escolars estaran suspeses temporalment.

L'aforament al Museu Municipal estarà limitat a 15 persones per cada hora. El nombre de visitants a la Casa de les Aigües serà més ampli en disposar d’una zona ajardinada. L’accés a la Casa del Maquinista quedarà reduïda a la planta baixa i a la Sala de pous només podran entrar 30 persones per hora. El complex modernista obrirà aquest any els caps de setmana del mes de juliol (que habitualment està tancat) per compensar pels dies de tancament forçat a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID19).

Els horaris per als dos equipaments seran els habituals. La Casa de la Vila romandrà oberta de dimarts a divendres, de 10 a 20 h; dissabte i diumenge, de 10 h a 14 h; i dilluns tancat. La Casa de les Aigües estarà oberta dissabte i diumenge, de 10 a 14h. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari