La Sra. Tomasa presenta el nou videoclip “Muévelo”

El grup barceloní, amb el guitarrista montcadenc Jordi Sanz, ha donat vida al senzill extret del seu disc “Alegre pero peligroso” (Guspira Records 2020)

La promoció del tema 'Muévelo' havia quedat ajornada per la pandèmia
Sra. Tomasa

"Muévelo va ser el tercer senzill de l'album, pero degut a l'emergència sanitaria del COVID19, no ha pogut veure la llum fins avui. En aquesta canço La Sra. Tomasa torna a demostrar la seva versitalitat musical barrejant les seves influències llatines amb sons urbans molt actuals com el Trap i amb uns baixos molt marcats, pero sempre amb el distintiu de La Sra. Tomasa. La participació de la rapera belga 'Coely' remata l'equació amb el seu caracteristic flow.

El videoclip ha estat grabat a Barcelona pel director anglès Troy Roscoe, que ha volgut transmetre l'energia de la cançó amb alguns efectes especials que omplen el video de dinamisme i força.

La Sra. Tomasa és un dels grups de Barcelona amb més projecció internacional, amb els més de vuit anys de carrera i dos discos han aconseguit conquerir gran part d'Europa tocant a festivals de referència com Low Lands d'Holanda,el Pole Pole de Bèlgica o el Sziget Festival d'Hongria, un dels festivals més grans del món.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari