Obertes les inscripcions als cursos de la nova temporada

Els tallers programats per la Xarxa d’Equipaments començaran a l’octubre

Una de les activitats incloses a la programació és la de formació musical

Arrenquen les inscripcions als cursos i tallers que coordina la Xarxa d'Equipaments de l'Ajuntament per a la nova temporada, de forma presencial i amb cita prèvia, com a mesura de prevenció de la COVID-19. Cada equipament té el seu calendari, horari i via de contacte perquè la ciutadania hi demani dia i hora.

La Casa de la Vila (Major, 32) donarà cita del 7 al 10 de setembre, de 9 a 20 h (935 651 122), tant per a les activitats que es fan en aquest equipament com les que tindran lloc al Kursaal. El calendari del Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, sn) és del 14 al 25 de setembre, el correu electrònic [email protected] i el telèfon, el 935 758 705. Per al Centre Cívic Alzina i el Casino de Terra Nostra, el calendari també és del 14 al 25 de setembre, el correu electrònic és [email protected] i el telèfon, el 935 640 862. Al Casal de la Mina, el calendari és del 3 al 15 de setembre, de 16 a 19.30 h, el correu electrònic, [email protected]; i el telèfon, el 935 644 418. Al Centre Cívic La Ribera no s'han programat cursos de moment perquè les dimensions de les aules no permeten garantir la distància de seguretat dels usuaris. Per a les propostes que coordina la Regidoria d'Esports no cal cita prèvia, les matrícules comencen l'1 de setembre i s'han de tramitar a les oficines del departament (Tarragona, 32).

Els cursos i tallers començaran a partir de l'1 d'octubre. Tota la programació està condicionada a l’evolució de la COVID-19 i a les directrius de les autoritats sanitàries que podrien, fins i tot, arribar a suspendre algunes activitats. Sobre el contingut dels cursos i tallers, es manté la majoria de les propostes de la passada temporada.

Una de les novetats destacades és el retorn dels tallers d’arts plàstiques, que s’oferiran a la Casa de la Vila, per a persones adultes, joves i infants. El Centre Cívic Can Cuiàs incorpora aquesta temporada un curs de pilates i un taller de còmic manga, que també s’oferirà al Centre Cívic l’Alzina. A la Mina s’hi incorpora un taller de punt d’agulla i ganxet. El contingut íntegre dels cursos i tallers municipals es pot consultar a www.montcada.cat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari