José Sacristán i la cantant Sole Giménez, plats forts de la nova temporada d’espectacles

Les entrades es poden adquirir presencialment a l’Auditori o bé mitjançant el nou web ‘teatremontcada.cat’

Sole Giménez presentarà el recital 'Mujeres de música'
SE
José Sacristán no actuarà a Montcada fins al gener de 2021
José Sacristan torna a Montcada amb el seu darrer monòleg 'Mujer de rojo sobre fondo gris', basada en un text de Miguel Delibes

El dimarts 15 de setembre es posaran a la venda les entrades de la programació d’espectacles dels mesos d’octubre a desembre al Teatre Municipal. Els plats forts de la programació són el monòleg de José Sacristán ‘Señora de rojo sobre fondo gris’, basat en el llibre de Miguel Delibes (21 de novembre, 21h) i l’actuació de Sole Giménez, excantant de Presuntos Implicados, amb el concert ‘Mujeres de música’, que reuneix cançons composades per dones (27 de novembre, 21h). Les entrades es podran adquirir de forma presencial a l’Auditori Municipal o bé mitjançant el  nou web www.teatremontcada.cat, on ja es pot consultar la informació completa. També es posaran a la venda 50 abonaments per a cinc espectacles diferents al preu de 50 euros.

La programació per aquest trimestre arrenca el 2 d'octubre amb l'estrena exclusiva del nou muntatge de Jordi Casanoves, 'Alguns dies d'ahir'. Protagonitzada per Abel Folk i Míriam Iscla, l'obra se centra en els mesos políticament més convulsos de la història recent de Catalunya, del setembre al desembre de 2017. En clau de comèdia, el 23 d'octubre arriba 'Lo nuestro', un dels grans èxits de la temporada barcelonina, amb Paul Berrondo, Eli Iranzo, Eu Manzanares i Pau Poch. La companyia El Terrat estrenarà al Teatre Municipal el 13 de novembre la comèdia 'L'èxit de la temporada', gràcies al conveni de residència artística entre l'Ajuntament i el grup, que dona el tret de sortida a la celebració del seu trentè aniversari. A l'oferta musical, a més de Sole Jiménez, també s'han programat dos concerts més: el de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat el 24 d'octubre, que interpretarà la primera simfonia de Beethoven, i el recital solidari de gòspel a càrrec del Cor Gòspel Gràcia, el 14 de novembre al Kursaal.

La programació per al públic familiar arrenca el 4 d'octubre amb un conte clàssic 'Hamelí', de la companyia Xip Xap. Li seguiran 'Jungla', del grup Big Bouncers (23 d'octubre), i 'Les idees volen', de la companyia Animal Religion (29 de novembre), ambdós inclosos al Festival El més petit de tots per a nens de 2 a 5 anys. En aquesta temporada també s'han inclòs les dues propostes que es van haver d'anul·lar la passada primavera amb motiu de la Covid-19: 'Les coses excepcionals', de Sixto Paz (el 16 d'octubre, a les 21h) i els dos concerts del grup El Pot Petit (el 18 d'octubre, a les 12h i a les 17h).

L’aforament i les mesures de seguretat als espectacles de la nova programació estaran supeditats a la normativa vigent en aquell període. A dia d'avui, l'aforament previst serà del 50%. És a dir, de les 417 butaques del Teatre Municipal, es posaran a la venda la meitat.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari