Vanesa Isbert estrena ‘Forquilla Mitjó Arracada’ a la Sala Fènix de Barcelona

L’actriu montcadenca entra en el món professional amb la companyia Tres i un quart, fundada amb la també actriu Judit Beltri

Judit Beltri i Vanesa Isbert, en una foto promocional de l'obra 'Forquilla Mitjó Arracada'
Judit Beltri i Vanesa Isbert, en una foto promocional de l'obra 'Forquilla Mitjó Arracada'

L'actriu Vanesa Isbert, de 46 anys i filla de Montcada i Reixac, representa aquests dies a la Sala Fènix de Barcelona la comèdia romàntica 'Forquilla, Mitjó, Arracada', coprotagonitzada per Judit Beltri, l'altra actriu amb la que ha fundat la productora Tres i un quart. Aficionada al món de la interpretació des de petita, Isbert va debutar amb només 18 anys fent un paper secundari a la pel·lícula de Bigas Luna 'La Teta i la lluna', estrenada al 1994. Tot i que no es va dedicar al teatre professionalment, sempre hi ha estat vinculada de forma amateur als diferents llocs on ha viscut, primer Andorra, després Togo i, en els últims 10 anys Castelldefels, on resideix actualment.

Després d'una etapa de formació a l'Escola Superior d'Art Dramàtic Eòlia, a Barcelona, Isbert va decidir entrar en el circuit de teatre professional l'any passat amb la seva pròpia companyia i un text de la dramaturga Queralt Riera, escrit expressament per a les dues actrius, a qui també ha dirigit amb la col·laboració de Tony Casla. L'obra narra la relació entre una dona madura i una jove professora de gimnàstica –que fa classes de kung fu vaginal– en un moment de crisi personal d'ambdues dones. La banda sonora de l'espectacle és de la cantant montcadenca Montserrap, nom artístic de Montserrat Borrego, germana de l'actriu.

El muntatge, que ha rebut bona nota per part de la crítica, es va estrenar el passat 7 d'octubre i es representarà fins al diumenge 18 (tots els dies des de dimecres, a les 21h). "Estem molt contentes de la resposta de crítica i públic i ara volem intentar moure l'obra per diferents escenaris, tot i que la Covid-19 no ens ho està posant fàcil", ha dit Isbert, qui reconeix que li faria il·lusió actuar a Montcada.

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari