La Pegatina publica ‘Darle la vuelta’

En el seu setè disc d’estudi, la banda aposta per fusionar la rumba amb altres estils com el pop i el llatí

A l’extrem esquerra, el nou trombonista de La Pegatina, Miquel Gràcia ‘Miguelón’, que reforça els temes amb instruments de vent
Óscar Penelo

Aquest divendres veurà la llum ‘Darle la vuelta’, el setè disc d’estudi de La Pegatina, el grup más internacional del panorama actual,­ amb més de 1200 concerts en 35 països i 17 anys de trajectòria artística. El nou àlbum inclou una desena de cançons que recuperen l’essència dels primers treballs i incorporen les influències dels seus darrers viatges i gravacions. A nivel musical,  la banda aposta per fusionar l’estil rumber que la caracteritza amb els ritmes llatins i pop, sota l’acurada producció de Tato Latorre, peça clau en l’organització, gravació i execució d’un disc que va començar a gestar-se en temps de pandèmia. 
En l’elenc tècnic també destaca la presència de Rafa Sardina, enginyer basc resident a Los Ángeles, premiat vàries vegades als Grammy. Com és habitual en els seus anteriors discos, aquest treball també compta amb col·laboracions d’altres artistes com el Kanka, Travis Birds, PJ Sin Suela, Arnau Griso i Delaporte. Una altra novetat és la incorporació d’un nou trombonista, Miquel Gràcia ‘Miguelón’, que reforçar els temes amb amb instruments de vent.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari