Belén Sampedro protagonitza un dels anuncis de la campanya ‘Quan parles fas màgia’

Viu a Montcada i és voluntària del programa Voluntariat per la llengua que coordina el Servei Local de Català

Belén Sampedro va néixer a Lleida i és enginyera agrària
FB
Un moment de l'anunci en què apareix Belén Sampedro, voluntària lingüística resident a Montcada

Belén Sampedro, veïna de Montcada, protagonitza un dels anuncis de la nova campanya per promocionar el programa Voluntariat per la llengua (VxL), que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals, tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat. Amb el lema “Quan parles fas màgia”, la campanya vol incidir en la transformació personal que suposa per a aprenents i voluntaris practicar el català junts. 

Sampedro, que és voluntària lingüística a Montcada, és catalanoparlant nascuda a Lleida i va tenir com a parella lingüística un jove colombià. "L'experiència va ser molt positiva i em vaig animar a presentar-me al càsting de la campanya. No sabia que seria tan divertit ni que trigaríem tot un dia per gravar-lo", ha explicat Sampedro al programa del Servei Local de Català 'Com diu que es diu?', de Montcada Ràdio. La campanya també inclou una exposició amb testimonis reals d’alguns dels participants de VxL que visitarà diferents municipis catalans, entre ells Montcada, on arribarà a l'abril.Les persones interessades a participar-hi es poden inscriure directament al web vxl.cat o enviar un missatge al 637 38 81 89.

Voluntariat per la llengua és un programa impulsat des de l’any 2003 per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Fins ara hi han participat més de 135.000 parelles i hi col·laboren més de 800 entitats i més de 4.000 establiments arreu de Catalunya.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari