El Museu convida investigadors locals i comarcals a participar a la revista Monte Catano

Els treballs, que han de ser inèdits, es poden fer arribar a l’equipament fins al 15 de desembre

Portada del número 17 de la revista Monte Catano
MC
La revista Monte Catano prepara el seu número 19, que es publicarà al febrer de l'any vinent

El Museu Municipal ha obert la convocatòria perquè les persones interessades a difondre estudis i assaigs d’investigació històrica i científica de caire local i comarcal puguin publicar-los a la pròxima edició de la seva revista, Monte Catano. Els documents també poden ser treballs d’interès genèric d’història, geografia, antropologia i ciències naturals.

Els treballs que es presentin han de ser originals i inèdits, tenir un format de màxim 30 pagines en format A-4, en català o castellà. Els articles s’han d’enviar per correu electrònic al Museu Municipal ([email protected]) i la data màxima per fer-ho és el 15 de desembre. Caldrà adjuntar al missatge el títol del document, el nom complet de la o les persones autores, el seu àmbit professional o científic i aquelles especificacions del seu currículum que considerin interessants per avalar l’article.

El consell de redacció de Monte Catano, format per especialistes en humanitats, ciències socials i comunicació, determini la idoneïtat o no de la publicació dels treballs. El pròxim número de la revista veurà la llum a mitjan del 2021. Les bases de la convocatòria dels articles es poden consultar íntegrament a www.montcada.cat.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari