Les biblioteques fan noves accions per adaptar-se a la situació actual

El programa anual incrementa els tallers formatius relacionats amb el món laboral i el benestar emocional

El 30 de setembre es van reprendre les hores del conte presencials a la Biblioteca Elisenda
Laura Grau

La pandèmia ha obligat les biblio­teques de Montcada a replantejar el seu pla d’acció, introduint noves propostes que giren al voltant de tres eixos: el món laboral i les capacitats tecnològiques; el benes­tar emocional i la literatura. La nova oferta compagina les activitats presencials amb les telemàtiques. 
En el primer àmbit, s’han programat tallers pràctics relacionats amb l’ús de les xarxes socials i la telefonia mòbil; iniciació a la informàtica i a l’ofimàtica i sessions per aprendre a fer un currículum amb Canva, entre d’altres. “Són formacions senzilles que poden ser útils a gent que s’ha quedat desfasada en noves tecnologies”, explica la directora de les biblioteques, Gisela Ruiz.

En el segon àmbit, es proposa una sessió de mindfulness i una altra sobre  tècniques per a la gestió de la incertesa i el benestar emocional en temps de crisi, a càrrec de la coach­ i terapeuta Mònica Fàbregas. En l’àmbit literari, hi ha novetats com el club mensual sobre sèries; els tallers per crear un llibre d’artista o un superheroi, a càrrec de la il·lustradora Gemma García i una sessió per a professors de secundària per donar sentit a les lectures a l’aula.Totes les sessions són gratuïtes. Només cal inscripció prèvia al blog biblioteques.montcada.cat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari