L’escola Eva Nieto participa en la concentració per reclamar la reobertura de les acadèmies de dansa

Demanen poder funcionar de la mateixa manera que ho fan les escoles amb estudis reglats i els centres d’alt rendiment

Una de les fotos que l'escola Eva Nieto ha penjat a les seves xarxes socials
Eva Nieto
Concentració el 9 de novembre d'escoles de dansa a la plaça Sant Jaume de Barcelona

L’escola de dansa Eva Nieto, de Montcada i Reixac, va participar en la concentració d’alumnes i professors de dansa de tot Catalunya que es va fer ahir davant del Palau de la Generalitat per demanar la reobertura de les seves acadèmies i manifestar el seu desacord amb les darreres mesures adoptades per la Generalitat per contenir la pandèmia. La concentració de protesta la va convocar el Col·lectiu d'Escoles de Dansa de Catalunya, a la qual pertany l'escola Eva Nieto.  

Mantenint en tot moment la distància de seguretat, els prop de 500 concentrats van omplir la plaça Sant Jaume de Barcelona vestits de negre i amb les sabatilles de ball posades i van llegir un manifest en què van exigir que se'ls reconegui la seva activitat docent i se'ls permeti obrir, de la mateixa manera que ho fan els centres d'educació obligatòria, les escoles amb estudis reglats i els centres d'alt rendiment de dansa.

Eva Nieto, directora de l’escola de dansa montcadenca, entèn que és un greuge comparatiu que uns centres puguin obrir i altres no, "quan tots hem fet un gran esforç per adequar-nos als protocols de seguretat anticovid". La ballarina i professora remarca que la seva escola està reconeguda com a centre oficial pel departament d'Ensenyament de la Generalitat. Tot i estar tancada, l'acadèmia continua oferint classes en línia als seus alumnes. 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari