S’ajornen fins al gener els espectacles d’El Terrat i de José Sacristán

‘L’èxit de la temporada’ es trasllada al dia 2, mentre que ‘Señora de rojo sobre fondo gris’ es representarà el dia 22

José Sacristan torna a Montcada amb el seu darrer monòleg 'Mujer de rojo sobre fondo gris', basada en un text de Miguel Delibes
AG
José Sacristán no actuarà a Montcada fins al gener de 2021

Les mesures de prevenció de la Covid-19 també han obligat a modificar la data de dos dels espectacles de la programació al Teatre Municipal previstos per a aquest mes de novembre. ‘L’èxit de la temporada’, de la companyia El Terrat, prevista per al dia 20, es trasllada al 2 de gener (20h), mentre que ‘Señora de rojo sobre fondo gris’, amb José Sacristán –programada per al dia 21–, s’ajorna fins al 22 de gener (20h). A les persones que tinguin entrada, però no els hi vagi bé la nova data, se’ls retornarà l’import. Per a la resta, seran vàlides la mateixes entrades que havien adquirit.

D’altra banda, el Festival El Més Petit –en el que participa anualment Montcada–, adreçat a nens de 0 a 5 anys, adopta un format en línia amb tres experiències artístiques creades expressament per a l’ocasió. Fins al 29 de novembre, per 10 euros, es podrà gaudir de tres propostes: ‘Cuc’, de la companyia Animal Religion; ‘L’horitzó de Latung La La’, de David Ymbernón, i ‘Expandint la jungla’, de la companyia Big bouncers.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari