Cinc membres de l’Afotmir, premiats al Concurs de la Serralada de Marina i les Biblioteques

Els premis més destacats se’ls han endut Antonio Garballo i Daniel Góngora

'Camí a la masia', tercer premi a la categoria de patrimoni
Jesus Crespo
'Dominant el Vallès', fotografia que ha obtingut el primer premi en la categoria de Paisatge del 7è Concurs de Fotografia de la Serralada de Marina
Una de les fotos premiades a la passada edició del concurs del Parc de la Serralada de Marina
'Ca l'Alemany', segon premi en la categoria de patrimoni
Amb el títol 'Ostentació de poder', el retrat d'aquesta mantis religiosa ha obtingut elprimer premi de la categoria de flora i fauna

El jurat del 7è Concurs de Fotografia de la Serralada de Marina ha donat a conèixer el nom dels seus nou guanyadors, entre els que hi ha cinc membres de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir). Aquest concurs està organitzat per l'Ajuntament de Montcada, el Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina -amb seu a la Biblioteca Elisenda- i el Consorci del Parc de la Serralada de Marina, amb la col·laboració de l’Afotmir. Enguany, hi han participat un total de 59 persones, entre els que hi havia 42 homes i 17 dones, i s’han presentat 206 fotografies en les tres categories: flora i fauna (75), patrimoni (66) i paisatge (65). L’objectiu d’aquest certamen, que ha repartit premis amb un valor de 600 euros, és el de promoure els valors naturals, culturals i històrics del parc.

Els guanyadors locals han estat Antonio Garballo, que ha obtingut el primer premi a la categoria de flora i fauna amb la fotografia titulada ‘Ostentació de poder’. A la de paisatge, Daniel Góngoza i Rubén Sanz s’han endut el primer i segon premi amb ‘Dominant el Vallès’ i ‘Capvespre a Reixac’, respectivament. Els altres dos guardonats locals han estat Joan Mimó i Jesús Crespó, que han obtingut el segon i tercer premi de la categoria de patrimoni, amb les obres 'Ca l'Alemany' i 'Camí a la masia', respectivament. Els altres fotògrafs que han obtingut un guardó han estat José Antonio Ríos, primer en patrimoni; Toni García i Antonio Sáez, amb el segon i tercer premi en flora i fauna, i Alejandro Nicolás, tercer en paisatge.

L’exposició amb les obres guanyadores es podrà veure a la Biblioteca Elisenda de Montcada a partir del 30 de novembre i fins al 7 de gener. A causa de la pandèmia de la Covid-19, no s'organitzaran ni l’acte d’inauguració de la mostra ni el lliurament de premis. A la pàgina de Facebook del Parc de la Serralada de Marina es poden veure totes les fotografies que s'han presentat al certamen.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari