Aleix Cirera interpretarà Billy Elliot al musical de Barcelona

És el fill dels directors de l’Escola de dansa Eva Nieto i membre del Club de Ball Esportiu Endansa

Aleix Cirera, amb el número de participant al càsting que es va fer a Barcelona el 18 d'octubre per triar nous actors per al paper de Billy Elliot
Eva Nieto

El montcadenc Aleix Cirera, a punt de complir 12 anys d'edat, ha estat un dels nens seleccionats per interpretar el paper protagonista del musical 'Billy Elliot' al muntatge que s'estrenarà a Barcelona properament –quan la situació sanitària ho permeti. Cirera ha viscut la dansa des de petit com a fill de la parella de ballarins formada per Eva Nieto i Carles Cirera, que dirigeixen l'Escola de Dansa Eva Nieto de Montcada i el Club de Ball Esportiu Endansa, que competeix a nivell estatal.

Aleix Cirera, que estudia primer d'ESO del col·legi La Salle Montcada, és membre de l'equip de competició de l'entitat en l'especialitat de balls de saló i s'ha format en ballet, hip hop i jazz, entre d'altres modalitats. El ballarí montcadenc haurà de preparar-se durant un any per interpretar el paper de Billy Elliot, fent classes de dilluns a divendres amb professorat de la productora del musical. "Encara no tenim la planificació dels assajos, però estem molt contents amb la notícia", ha explicat Eva Nieto.

Tres alumnes de la mateixa escola, Marina Miró, Emma Macià i Alba Márquez, van ser seleccionades l'any passat per participar al cor de ball per al muntatge de Barcelona, que encara no s'ha pogut estrenar a causa de la situació sanitària. Si finalment es pot estrenar l'any vinent, l'espectacle comptarà amb la participació de quatre nens de Montcada i Reixac.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari