Hugo Pérez debuta com a actor al primer videoclip de Jaime Lorente

Alumne de l’escola Fedac, estudia tercer de primària i ja ha fet alguns anuncis de cotxes i roba

Hugo Pérez amb l'actor i cantant Jaime Lorente, durant un descans del rodatge del videoclip
JMP
Hugo Pérez té 8 anys i és alumne de l'escola Fedac Montcada

El montcadenc Hugo Pérez, de 8 anys d'edat i veí de Pla d'en Coll, és un dels protagonistes del primer videoclip que ha publicat l'actor Jaime Lorente, conegut per sèries com 'Élite' i 'La Casa de Papel', que ha debutat al món de la música amb 'Corazón', un tema amb sons de rap i pop. L'Hugo, que estudia tercer de primària a l'escola Fedac, ja ha participat en alguns anuncis publicitaris per a marques com Volkswagen i en catàlegs de moda infantil, però aquesta és la primera vegada que pren part en el rodatge d'un videoclip amb un actor tan famós com Lorente. El treball ja té més de 900.000 reproduccions al seu canal de Youtube.

La majoria de les imatges es van gravar en un sol dia a la platja de Sant Adrià del Besòs el passat mes de setembre. "El Jaime és molt simpàtic i m'ho vaig passar molt bé durant la filmació, on em van fer pujar unes escales, còrrer com si fugís d'algú i anar amb bicicleta", explica l'Hugo, que apareix en vàries escenes, interpretant Lorente en la seva etapa infantil. Tot i que el món del cinema li atrau, de moment no es planteja seriosament ser actor  –vol ser futbolista o informàtic–, sinó viure per dins com és un rodatge i divertir-se. 

Els seus pares el apuntar de ben petit a una agència d'actors i models infantils per la seva expressivitat i fotogènia, però no ha estat fins fa poc que s'ha animat a participar als càstings. "És una activitat que fa perquè vol i, sempre té l'opció, de dir que no, si no li ve de gust", explica el seu pare José M.Pérez, qui remarca la bona atenció que reben els nens que participen als rodatges, tant pel que fa als horaris com al tracte personal.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari