Els Reis, accessibles per a tots els infants

El dia 5 hi haurà recepcions a diferents barris, amb un espai especial per a infants amb espectre autista, i la transmissió en directe del lliurament de les claus de la ciutat es farà també en llengua de signes

Els Reis ja són camí de Montcada i Reixac
Arxiu/ Montcada Comunicació

La comitiva dels Reis d'Orient cada cop és més a prop. Aquest any la pandèmia impideix la tradicional Cavalcada però l'Ajuntament ha previst una fórmula alternativa per tal que els infants puguin veure Ses Majestats que consisteix en recepcions reials a diferents barris del municipi per tal d'evitar aglomeracions. Tots els espais tindran un aforament limitat en funció de les directrius sanitàries de la Generalitat, disposaran d’un recorregut degudament senyalitzat i comptaran amb un servei de megafonia que anirà recordant les actuals mesures de seguretat. Ses Majestats també portaran mascareta i s’hauran fet una prova PCR abans de rebre la visita dels més petits.

Melcior, Gaspar i Baltasar atendran dimarts vinent els infants als punts següents: Montcada Centre: Pista municipal (d’11 a 13.30h i de 16 a 19.30h); Can Sant Joan: Kursaal (de 16 a 19.30h); Terra Nostra: Casino (de 16 a 17.30h); Mas Rampinyo: La Unió (de 18 a 19.30h) i Can Cuiàs: pista coberta (de 16.30 a 19h).

 

Novetats destacades

L’Ajuntament, per primer cop en la història, habilitarà un espai lliure de llums i sons per garantir que els infants amb diversitat sensorial o transtorns de l'espectre autista puguin donar la seva carta en un entorn tranquil i agradable. Aquest punt s’ubicarà el 5 de gener a la pista municipal de Montcada Centre, de 10.30 a 11.15h, i no caldrà demanar cita prèvia.

Un cop finalitzada l’estada tots els barris de la ciutat, a partir de les 20.30 h, els Reis d’Orient rebran a l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, que els farà el lliurament de la clau de la ciutat amb la qual podran entrar a totes les cases. L’acte serà a porta tancada i es podrà seguir en directe per streaming a través del canal de YouTube de Montcada Comunicació. També, per primera vegada, la retransmissió en directe d'un acte organitzat per l'Ajuntament serà accesible per a persones amb discapacitat auditiva ja que comptarà amb la participació d’un intèrpret de llengua de signes catalana, servei que serà ofert per l’empresa montcadenca #BinomILS.

 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari