Ses Majestats, accessibles per a tots els infants

Hi haurà un espai habilitat per a la canalla amb diversitat sensorial i la transmissió en directe del lliurament de les claus de la ciutat es farà també en llengua de signes

Els Reis d'Orient ja són ben a prop
Arxiu/ Montcada Comunicació

Per primer cop en la història, l'Ajuntament habilitarà aquest 5 de gener un espai lliure de llums i sons per garantir que els infants amb diversitat sensorial o transtorns de l'espectre autista puguin donar la seva carta en un entorn tranquil i agradable. Aquest punt s’ubicarà el 5 de gener a la pista municipal de Montcada Centre, de 10.30 a 11.15h, i no caldrà demanar cita prèvia.

Un cop finalitzada l’estada tots els barris de la ciutat, a partir de les 20.30 h, els Reis d’Orient rebran a l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, que els farà el lliurament de la clau de la ciutat amb la qual podran entrar a totes les cases. L’acte serà a porta tancada i es podrà seguir en directe per streaming a través del canal de YouTube de Montcada Comunicació. També, per primera vegada, la retransmissió en directe d'un acte organitzat per l'Ajuntament serà accesible per a persones amb discapacitat auditiva ja que comptarà amb la participació d’un intèrpret de llengua de signes catalana, servei que serà ofert per l’empresa montcadenca #BinomILS.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari