Maese Pérez obre un canal propi a Youtube sobre art i pintura

L’artista montcadenc s’estrena amb un vídeo divulgatiu adreçat als nens i nenes dels cursos que imparteix a la Casa de la Vila

Maese Pérez, durant el vídeo sobre els animals a la pintura amb que s'estrena a la plataforma Youtube

L'artista local Maese Pérez ha creat un canal propi a la plataforma Youtube per divulgar de manera amena i divertida coneixements sobre l'art i la pintura. El canal s'estrena amb un dels vídeos que elabora setmanalment per als alumnes dels cursos infantils que imparteix a la Casa de la Vila i que no es poden fer presencialment a causa de les darreres mesures anticovid. "Amb els alumnes adults, fem classes telemàtiques, però amb els infants és més complicat, així que vaig pensar de fer vídeos de poca durada amb l'objectiu d'engrescar-los a fer activitats concretes a casa seva", ha explicat Pérez, qui dedica el vídeo inaugural del seu nou canal a parlar del primer tema que va triar l'ésser humà per pintar, els animals. 

L'artista va començar a iniciar-se en les eines de gravació i edició de vídeo durant el confinament total, fent peces artístiques amb el mòbil sobre la seva quotidianeïtat amb el títol de 'Minutomas'. "Va ser una experiència totalment nova per a mi, que he aprofitat ara per arribar als meus alumnes mentre no fem classes presencials", ha dit l'artista, que no descarta incloure vídeos artístics i també sobre la seva feina com a pintor. "No soc molt amant de les xarxes socials, però la pandèmia m'hi ha portat", matisa l'autor.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari