Maktub Sextet publica un videoclip de la cançó ‘Un puñal invisible’

El tema, que ret homenatge a Lorca, forma part de ‘Flamencos y otras aves migratorias’, el primer àlbum de la banda que lidera Anna Casado

Anna Casado, durant una actuació amb la seva banda, Maktub Sextet
MS

El grup Maktub Sextet, liderat per la cantant montcadenca Anna Casado, ha estrenat el videoclip de 'Un puñal invisible', un dels temes que formen part del seu primer disc ‘Flamencos y otras aves migratorias’, que es pot escoltar a les principals plataformes de música digitals. La cançó, d'estil flamenc, és una 'vidalita' inspirada en el folclor argentí, que parla de l’assassinat de Federico García Lorca. Les imatges d'aquest peça de videoart, dirigida per Manolo Suárez, es van rodar el passat estiu a Gorafe (Granada).

L’àlbum és el projecte més personal d’aquesta artista montcadenca, que va començar cantant pels carrers de Granada, ciutat on va descobrir la seva vocació musical després d’abandonar els estudis de Belles Arts. Formada a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), aposta pel flamenc i l’eclecticisme musical, rescatant melodies i ritmes de l’antiga Mediterrània i de l’Orient Mitjà per posar en evidència l’existència d’uns vincles ancestrals que uneixen tots els pobles.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari