La Unió es postula per a la Creu de Sant Jordi com a entitat centenària

L’associació de Mas Rampinyo ha iniciat una campanya de recollida de firmes de suport a la seva candidatura

Els Castellers, durant una actuació de la Festa Major de Mas Rampinyo de 2016
Arxiu/Laura Grau
Una de les cites més destacades del calendari d'activitats de La Unió des de fa cent anys és la seva Festa Major

Coincidint amb el seu centenari, La Unió de Mas Rampinyo ha decidit presentar la seva candidatura per optar a una de les Creus Sant Jordi 2021 en reconeixement a la seva tasca de promoció i manteniment de les tradicions i la cultura catalanes, l’esport i el lleure. L'entitat ha iniciat una campanya per recollir adhesions a la seva candidatura, en què poden participar tant particulars com entitats i empreses. "Sabem que ho tenim difícil perquè hi haurà molts aspirants, però ho volem intentar perquè creiem que seria un homenatge merescut a totes les persones que han contribuït a mantenir viva la Unió durant cents anys", explica el president, Francisco Javier Aguado, qui ha anunciat que la celebració dels actes centrals del centenari podria fer-se l'últim trimestre d'aquest any si la situació sanitària ho permet.

L'Ajuntament de Montcada és una de les primeres institucions que ha donat suport a la iniciativa. El formulari per donar suport a la proposta es pot trobar al web de l’associació i s’ha de fer arribar abans del 20 de febrer al correu [email protected].

L'any passat La Unió ja va rebre un reconeixement per part de la Federació d'Ateneus de Catalunya per la primera Festa Major confinada.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari