Dèria homenatja el poeta Joan Margarit

El grup de teatre estrena aquest divendres a l’Auditori el muntatge ‘No era lluny ni difícil’, una selecció de textos i poemes amb música en directe

Joan Margarit, que va morir el passat mes de febrer, va merèixer el Premi Miguel de Cervantes 2019
EP

El grup Dèria Teatre estrena aquest divendres a l'Auditori Municipal un espectacle per retre homenatge a Joan Margarit, que va morir el passat mes de febrer. Amb el títol 'No era lluny ni difícil', el recital recorre la trajectòria creativa d'aquest arquitecte, professor i poeta català, amb una selecció de poemes de diferents llibres, des dels 'Cantos para la coral de un hombre solo' (1963) fins a 'Un hivern fascinant' (2017).

Els poemes s'intercalaran amb textos en prosa en què l'autor de Sanahuja reflexiona sobre la poesia, l'amor i la vida en general. El muntatge, dirigit per Ramon Bueno per al programa Poeticae, compta amb els actors Lourdes Balart, David Velasco i el mateix director, que donaran veu al poeta, a més de la música en directe de la pianista Xus Asenjo. L'entrada al recital, que començarà a les 20h, és gratuïta fins a completar l'aforament permès per la normativa anticovid.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari