El concurs ‘Guanya’t un punt’ atorga una vintena de premis als millors punts de llibre

El certamen ha rebut més d’un miler de treballs d’alumnes des d’infantil a secundària dels centres educatius del municipi

Guanyadors de la categoria A (P3, P4 i P5 d’Infantil), amb 247 participants
Premsa Ajuntament
Lliurament de premis del concurs 'Guanya't un punt'
A la categoria C (3r i 4t de Primària) han participat 273 escolars
Premiats a la Categoria B (1r i 2n de Primària), amb 250 participants
Guanyadores a la Categoria E (1r i 2n d’ESO) que ha comptat amb 81 participants, mentre que a 2n i 3r d'ESO no hi ha hagut cap obra presentada
El nombre de participants a la Categoria D (5è i 6è de Primària) ha estat 290

L'Auditori va acollir ahir la tarda el lliurament de premis del concurs Guanya't un punt convocat per l'Ajuntameni i les biblioteques municipals. Enguany, hi ha hagut un total de 1.141 participants, des d’alumnes de P3 fins a 2n d’ESO dels centres educatius del municipi –el concurs també està obert a alumnes de 3r i 4t d’ESO, però no s’ha rebut cap proposta.

Els autors premiats en les diferents categories són Xavier Úbeda, Sorana Maria Dinu, Mohamed El Bakhouti, Dylan Heredia, Sira Sánchez, Isaac Jiménez, Aixa Atbi i Martina Seuba. L’acte de lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Laura Campos, la regidora de Cultura, Maria Rosa Borràs, i la directora de la Biblioteca de Can Sant Joan, Almudena Cordero. 

Els punts de llibre que han estat distingits es distribuiran a les biblioteques i els centres educatius del municipi rebran un cartell que estarà format amb les imatges de tots els guanyadors i accèssits. Aquest cartell també estarà exposat a l’Auditori i a les biblioteques.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari