Mostra sobre el Voluntariat per la Llengua

‘Quan parles fas màgia’ es pot visitar a la Biblioteca Elisenda de Montcada fins al 28 d’abril

La mostra 'La màgia de la llengua' va ser inaugurada per la regidora de Cultura, Maria Rosa Borràs, i la voluntària per la llengua, Belen Sampedro
BE

La Biblioteca Elisenda de Montcada acull fins al 28 d'abril l exposició 'Quan parles fas màgia', que es va inaugurar el 12 d'abril amb la presència de la voluntària Belén Sampedro, que va participar en la campanya publicitària sobre el programa Voluntariat per la Llengua. Aquest programa fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals, tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat. Amb el lema “Quan parles fas màgia”, la campanya vol incidir en la transformació personal que suposa per a aprenents i voluntaris practicar el català junts. 

Voluntariat per la llengua és un programa impulsat des de l’any 2003 per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Fins ara hi han participat més de 135.000 parelles i hi col·laboren més de 800 entitats i més de 4.000 establiments arreu de Catalunya.

 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari