Alfonso Giménez, de Castelló, autor del disseny del cartell

Josep Plaja López i Ernest Descals, guanyador i finalista del concurs de pintura FeM Montcada

Josep Plaja López, davant de l'obra que l'ha fet mereixedor del primer premi del concurs de pintura de FeM Montcada
Laura Grau
Laura Vilaltella, al centre, guanya el concurs de cartells de la festa 2021 en la modalitat juvenil
El guanyador i el finalista del concurs de pintura de Festa Major 2021 es saluden després de rebre el guardó de mans de l'alcaldessa Laura Campos

El dissenyador gràfic Alfonso Giménez, de Betxí (Castelló), és el guanyador del concurs de cartells FeM Montcada 2021, premi valorat en 800 euros. La seva obra integra elements de la cultura popular, com diables i gegants, a més d'edificis emblemàtics del municipi com l'església de Santa Engràcia. El disseny il·lustra tot el material promocional de la festa i les samarretes commemoratives, que ja es poden adquirir a l'Auditori al preu de 7 euros. Enguany el certamen ha comptat amb la participació de 33 persones en la modalitat adults. El jurat també ha triat tres accèssits, dotats amb 150 euros cadascun, que han recaigut en Jaume Gubianas, Alba Tramútolo i David Mar. En la modalitat infantil i juvenil, amb quatre participants, només una de les categories no ha quedat deserta, la que ha guanyat Laura Vilaltella, que s'ha endut un lot de material i dibuix.

Pel que fa al Premi de Pintura, el primer premi (800 euros) ha estat per al pintor de Palafrugell, Josep Plaja López, amb una obra sobre la Casa de les Aigües; i el finalista (600 euros) ha estat Ernest Descals, de Manresa, amb la pintura ‘Vies del tren’. Totes les obres romandran exposades a l’Auditori Municipal fins al 30 de maig.

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari