Gemma Rifer, Natàlia Molinas i Agustina García guanyen el concurs d’Instagram de Festa Major

Les obres premiades i les finalistes s’exposen a l’Auditori Municipal fins al 20 de juny

Exposició de les fotos guanyadores i finalistes del concurs d'IG de Festa Major 2021
Laura Grau
Les guanyadores del concurs d'Instagram de la Festa Major 2021 amb les autoritats i membres del jurat
Foto guanyadora del primer premi del concurs d'Instagram de la festa major 2021
Una de les fotografies premiades al concurs d'IG en anteriors edicions de la Festa Major
Tercer premi
El segon premi ha estat per aquesta imatge d'espectadors que no van poder entrar a l'Espai Antiga Cerveseria per la limitació d'aforament

Gemma Rifer, Natalia Molinas i Agustina García han estat les guanyadores de la 5a edició del concurs d’Instagram que la Regidoria de Cultura i l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir) van organitzar entre el 21 i el 24 de maig amb motiu de la celebració de la FeM Montcada 2021. El certamen va rebre una trentena de fotografies que es van publicar amb l’etiqueta #concursfmmir21 i que estaven relacionades amb alguns dels actes organitzats durant els quatre dies de festa.

L’acte d’entrega dels premis es va celebrar ahir la tarda a l’Auditori Municipal amb la presència de les tres guanyadores, que van rebre tres vals de compra amb valor de 200, 150 i 100 euros, respectivament, i el carnet de sòcies de l’Afotmir durant un any. Al lliurament de guardons també hi van assistir l’alcaldessa, Laura Campos; la regidora de Cultura, Maria Rosa Borràs, i el president de l’Afotmir, Cosme Oriol.

Les tres fotografies guanyadores i les vuit finalistes es podran veure a l’Auditori Municipal en una exposició que estarà oberta fins al 20 de juny. En aquesta mateixa sala, també es poden veure les obres participants al concurs de cartells i el premi de pintura de la FeM Montcada 2021.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari