Beatriz Fernández publica la novel·la romàntica ‘La vida de Eva’

S’adreça a públic juvenil i ofereix al lector la possibilitat de participar en les decisions de la protagonista

Beatriz Fernández, amb el seu primer llibre, al carrer Riera de Sant Cugat de la Font Pudenta, barri on viu des de fa tres anys
Laura Grau
Beatriz Fernández, amb el seu primer llibre, al carrer Riera de Sant Cugat de la Font Pudenta, barri on viu des de fa tres anys

Dietista de professió i aficionada a escriure des de l'adolescència, Beatriz Fernández, de 28 anys, va enllestir la seva primera novel·la 'La vida de Eva', durant els mesos que va estar a casa amb motiu de l'ERTO que va aplicar la seva empresa a causa de la pandèmia. "Ja feia temps que tenia en ment publicar una novel·la que tenia a mitges, però em faltava temps per acabar de donar-li forma i buscar la manera d'editar-lA", explica l'autora, veïna de la Font Pudenta. 

El llibre explica la història d'una jove de 28 anys des de la infància fins a l'edat adulta, amb reflexions sobre els diferents moments de la vida i algunes dosis de filosofia, contes milenaris i, fins i tot, física quàntica. Amb el subtítol 'Me ayudas a construir su historia?', la novel·la dona la possibilitat al lector de participar en les decisions que determinaran l'itinerari vital de la protagonista. "Segons l'opció que triï, la història d'Eva anirà per un camí o per un altre, tal com passa a la vida real", explica l'autora, qui creu que, tot i ser considerada una novel·la romàntica per a joves, també pot agradar a altres tipus de públic. 

Com la majoria dels escriptors, Fernández ha abocat part de les seves experiències personals a la novel·la, que qualifica de "motivadora i inspiradora" i que segueix l'estela d'escriptors de literatura romàntica per a joves, com Elisabeth Benavent i  Francisco de Paula Fernández (Blue Jeans), a qui l'autora admira.

Per poder materialitzar el seu llibre, ha optat pel servei d'autopublicació que ofereix la plataforma Amazone, que edita els volums sota demanda. També està treballant per oferir la versió digital de la novel·la en format Ibook i buscar nous lectors a través de les diferents xarxes socials. Al seu perfil d'Instagram @beafelu ofereix més informació sobre la seva primera novel·la. També té previst fer un acte de presentació a Montcada i buscar influencers i clubs de lectura que puguin ajudar-la en la promoció del llibre.

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari