La Pegatina publica el llibre biogràfic ‘Adrenalina’

Escrit pels crítics musicals Kike Babas i Kike Turrón, repassa la trajectòria de la banda montcadenca coincidint amb el 15è aniversari del seu primer disc

D'esquerra a dreta, Kike Turrón, Leo de Che Sudaka, Rubén Sierra i Kiko Turrón, durant la presentació del llibre feta a la seu de l'SGAE, a Barcelona
Irene Kilmister
Rubén Sierra, al final de la presentació del llibre, va actuar acompanyat de La Canija i Che Sudaka

LaPegatina. Adrenalina és un llibre fruit d'una conversa biogràfica que els prestigiosos crítics musicals Kike Babas i  Kike Turrón van mantenir amb Rubén Sierra, guitarrista i fundador de La Pegatina, a la qual s’hi van sumar les aportacions vivencials dels seus companys de banda: el vocalista Adrià Salas, el percussionista Ovidi Díaz, el baixista Ferran Ibáñez, el trompetista Axel Magnani, l’acordionista Romain Renard, el bateria Sergi López, el guitarrista Miki Florensa i el trombonista Miguelón Gracia.

L'obra, dels autors de les biografies de Los Rodríguez, Manu Chao i Leño, narra la història d'un grup de somiadors que musicalment van evolucionar del mestissatge barceloní a la multiculturalitat global, amb una sòlida carrera discogràfica plena d’èxits, que els va dur a donar diverses voltes al món en concerts multitudinaris caracteritzats per la festa, el ball i l'adrenalina. La Pegatina. Adrenalina també es nodreix amb les contribucions de col·laboradors del grup com Gambeat (Radio Bemba), CheSudaka, Amparanoia, Maribel La Canija (La Gran Pegatina), EsneBeltza, Travis Birds i Capitán Cobarde. El volum, amb 240 pàgines i més de 200 fotografies a color, es pot comprar al web de La Pegatina al preu de 24 euros.

La sortida al carrer del llibre coincideix en el temps amb els 15 anys de l'enregistrament del primer disc de La Pegatina i amb un moment molt dolç per la banda, que acaba de recollir el seu Disc d'Or per les escoltes digitals de Saber que tú, tema inèdit del disc recopilatori 'Un secreto a voces' (2019) i el Disc de Platí per 'Y volar' (de 'Ahora o Nunca', 2018), cançó que compta amb la col·laboració del grup argentí Caligaris i que ha rebut el botó vermell de Youtube, el qual acredita els 100.000 subscriptors al seu canal. A més, el grup ha anunciat els primers concerts confirmats de la gira 2021/2022, que properament els durà a tocar a llocs tan emblemàtics com els estadis Lluís Companys de Barcelona i el Wanda Metropolitano de Madrid.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari