Montcada acull la Primera Jornada d’Àlbum Il·lustrat

S’ha fet al Teatre Municipal i ha comptat amb especialistes en literatura infantil, bibliotecaris i representants del món editorial

L'escriptora Anna Juan i l'editora Piu Martínez, en la primera ponència de la Jornada sobre Àlbum Il·lustrat que s'ha fet aquest matí a la biblioteca Elisenda

El Teatre Municipal ha acollit avui la primera Jornada d’Àlbum Il·lustrat, impulsada pel Bib.botó, un grup de treball de biblioteques infantils i juvenils del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC), amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. L’objectiu d’aquesta jornada ha estat analitzar la producció d’àlbums il·lustrats per valorar els seus destinataris i revisar la seva classificació a les biblioteques públiques i escolars.

La benvinguda a l’acte ha anat a càrrec de la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs (ERC), qui ha destacat l'esforç de les biblioteques per dinamitzar la vida cultural del municipi, acollint esdeveniments com aquest, "que donen continuïtat a l'Any de la Literatura Infantil i Juvenil que es va celebrar el 2019", ha dit.

La primera ponència, titulada 'Què fa un àlbum com tu en un lloc com aquest?’, ha anat a càrrec d’Anna Juan, doctora en Antropologia Social i Cultural i Màster en Llibres i Literatura Infantil; i Piu Martínez, bibliotecària que ha treballat com a documentalista, llibretera i editora. La jornada també ha inclós una taula rodona amb l’editora Ariadna Squilloni, la llibretera Linsabel Noguera i la bibliotecària Anna Farrés.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari