La Unió prepara el Festival del Centenari el 27 de novembre

La comissió organitzadora vol reunir a l’escenari una mostra de les diferents seccions culturals i artístiques de l’entitat al llarg del temps

Una pancarta a la façana de l'edifici de La Unió recorda que enguany es compleixen cent anys de la fundació de l'entitat de Mas Rampinyo
Pilar Abián

La comissió organitzadora del centenari de La Unió prepara un festival el proper 27 de novembre amb l'objectiu de reunir a l'escenari una mostra de les diferents seccions que té o ha tingut l'entitat de Mas Rampinyo al llarg de la seva història, entre les quals hi ha l'esbart, les gitanes, el teatre, la banda de trompetes i tambors, els balls de saló, la dansa, la música, la gimnàstica rítmica i el grup de Carnaval. Segons el president de La Unió, Francisco Javier Aguado, "el Festival del Centenari es planteja com un retrobament emotiu de les persones que han participat en algun moment de la seva vida en les activitats de l'entitat, no importa ni l'edat ni el nivell que tinguin, només cal que tinguin ganes de col·laborar i reviure sensacions". Les persones que estiguin interessades en la proposta poden enviar un correu a [email protected] abans del 6 de setembre.

Aquest festival serà un dels actes del programa commemoratiu del centenari, que es presentarà oficialment el 18 de setembre a la Sala d'Actes de La Unió (18h). La comissió organitzadora ha avançat que es donarà a conèixer l'spot del Centenari, fet per Pol Jordà; el Capgròs del Centenari, a càrrec de Mercè Escursell; l'Acròstic del Centenari, obra de l'escriptora Elisa Riera i la cançó commemorativa, de Mariona Grau i Marta Rodríguez. Els actes centrals del centenari tindran lloc els dies 16 i 17 d'octubre.

Precisament el Ple de juliol va aprovar per unanimitat una subvenció extra per a La Unió, per col·laborar en el finançament de les activitats de l'efemèride. "Estem molt contents del gest que ha tingut l'Ajuntament i agraïm el suport i els elogis que van dedicar a l'entitat tots els grups municipals durant la votació", ha dit Aguado, qui també ha anunciat que la primera setmana de setembre es publicarà una edició especial de la revista 'El veïnat', on es detallaran tots els actes que es faran fins a final d'any amb motiu del centenari. L'acte inaugural de l'efemèride es va fer el passat 25 d'abril.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari