Terra Nostra viu intensament la seva festa

Força participació als actes organitzats per la comissió de festes de l’AV

La futbolista blaugrana Claudia Pina, pregonera de la Festa del seu barri
Pilar Abián
El trenet cedit per Catalònia Fundació Creativa, arribant a la plaça del poble
Rebuda del trenet a la plaça de l'alzina
Foto de família dels dinamitzadors i els participants a la màster class de zumba
La festa de l'escuma ha refrescat la calorosa tarda de diumenge
El futur de la Nit Boja està garantit amb les noves generacions

El veïnat de Terra Nostra ha acollit amb entusiasme el retorn de la seva festa després del parèntesi viscut l'any passat obligat per la pandèmia. Els actes organitzats al llarg del cap de setmana per la comissió de festes de l'AV del barri han estat força participatius, malgrat que la plaça del poble  –on s'ha concentrat la major part del programa–, es troba delimitada per controlar l'aforament i el seguiment de les mesures anti-covid.

La festa va començar divendres al vespre amb la lectura d'un emotiu pregó a càrrec de la veïna del barri Claudia Pina, futbolista del primer equip del FC Barcelona, qui va parlar de la seva experiència esportiva i de com ha complert el seu somni d'arribar a l'elit, vivint en primera persona l'eclosió del futbol femení. A continuació, es va fer una nova edició de la Nit Boja amb l'aforament de públic al complet i un record especial als seus inicis en format audiovisual.

L'endemà, la mostra de modelisme ferroviari al Casino, les activitats infantils i la 80a festa del fanalet, també van complir amb les expectatives de l'organització. En el cas del fanalet, si bé l'estació no estava plena a vessar com en anys anteriors, sí que es va concentrar força públic al carrer per veure passar el trenet cedit per Catalònia Fundació Creativa que va fer un breu recorregut sortint des de l'entrada de l'estació, al carrer Montsant, fins a la plaça del poble. La novetat va ser molt ben rebuda per part del veïnat.

Aquest diumenge la festa ha continuat amb la bicicletada, el concurs de paelles, la màster class de zumba i la festa de l'escuma i clourà amb els globus dels desitjos (21.30h). El programa s'ellargarà encara dos dies més divendres vinent al vespre i tot el dissabte, coincidint amb la Diada. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari