Albert Faz assumeix la direcció de l’Aula de Música

El músic montcadenc, amb una llarga experiència com a docent, coordina els cursos que s’imparteixen a la Casa de la Vila, al Kursaal i a l’Auditori

Albert Faz, tocant la guitarra elèctrica amb el seu grup Versión Imposible al parc Antiga Cerveseria durant el programa Fem Montcada 2021
Afotmir
Albert Faz, en una de les aules de música de la Casa de la Vila, on també té el seu despatx

L'Aula de Música de l'Ajuntament comença la nova temporada de cursos i tallers sota la direcció del músic montcadenc Albert Faz, format a l'Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu de Barcelona i amb 25 anys d'experiència com a docent –12 dels quals va ser responsable dels cursos municipals de guitarra elèctrica a Montcada i Reixac. Faz, de 44 anys, ha compaginat sempre la docència amb diferents projectes musicals, ja sigui amb la seva banda Versión Imposible –que va fundar al 2015– o participant en espectacles musicals, com 'Grease' i 'Fama', i programes televisius com 'Operación Triunfo', o acompanyant músics de la talla de David Civera. Actualment també imparteix classes a l'Escola Superior de Música Jam Session de Barcelona.

Faz coordinarà els cursos de llenguatge musical, instruments i cant que s'imparteixen a la Casa de la Vila i al Kursaal i alhora continuarà impartint classes de guitarra elèctrica. També assumirà el taller de combo, adreçat a persones amb coneixements musicals que vulguin tocar en grup, i que aquesta temporada es trasllada a l'Auditori Municipal –fins al curs passat es feia al Kursaal. Una altra novetat de la temporada 2020-21 són les classes de cant modern, que impartirà la professora Clàudia Steccato a la Casa de la Vila els dimecres a la tarda. "És un luxe poder comptar amb una de les millors docents en aquest àmbit a Catalunya, donant així resposta al desig de moltes persones d'aprendre a cantar", ha indicat Faz.  

Un dels seus objectius en aquesta nova etapa de l'Aula de Música és potenciar la interacció entre els alumnes dels diferents cursos "perquè el millor de fer música és tocar amb altres persones, en la línia del taller de combo", explica el músic, que també té la intenció de donar més visibilitat a l'alumnat, organitzant concerts al llarg del curs i no només al final. Amb motiu de la inauguració del nou curs, els professors de l'Aula de Música oferiran un concert itinerant el 30 de setembre, que recorrerà bona part dels barris de Montcada, fent parada en algunes places.

L'oferta completa de l'Aula de Música per al curs vinent es pot consultar en aquest link. Les inscripcions romandran obertes fins al 30 de setembre.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari