Jordi Pano exposa ‘Streets of Barcelona’ a la Casa de la Vila

El fotògraf retrata espais de la capital catalana, fugint de la típica postal turística

Pano, durant el seu discurs inaugural
Laura Grau
Pano, flanquejat per l'alcaldessa Laura Campos i la regidora de Cultura i Patrimoni,, M.Rosa Borràs
Jordi Pano, davant d'una de les fotografies que integren la mostra 'Streets of Barcelona'
La imatge que Pano dedica a les víctimes dels atemptats de la Rambla de Barcelona

‘Streets of Barcelona’ és el títol de la segona exposició que el fotògraf montcadenc Jordi Pano fa al nostre municipi –la primera va ser al 2017 al Kursaal sobre estilisme. En aquesta ocasió, Pano exposa a la Casa de la Vila una trentena d’imatges en color realitzades en diferents espais emblemàtics de Barcelona, com el Tibidabo, la Torre Agbar o la Sagrada Família, a més d’espais interiors com bars, mercats i biblioteques, en un intent “de captar la vibració de la ciutat i fugir de la típica postal turística”, en paraules de l’autor, que ha dedicat quatre anys a enllestir aquest nou projecte, allunyat de la fotografia d’estudi que va marcar els seus inicis. 

En aquesta nova etapa, Pano aposta per la fotografia urbana “perquè em permet jugar entre l’element humà i el seu entorn a partir de la llum natural”. El fotògraf ha assumit nous reptes tècnics com captar la llum en espais com l’Aquàrium de Barcelona i també emocionals, com la imatge que recorda l’atemptat de la Rambla de Barcelona. 

La inauguració de la mostra va tenir lloc ahir la tarda, amb la presència de l’alcaldessa Laura Campos (ECP) i la regidora de Cultura i Patrimoni (ERC), M. Rosa Borràs, que van elogiar l’obra de Pano.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari