Laura Jiménez debuta al Kursaal com a dibuixant

La jove, de 15 anys i autodidacta, exposa retrats de celebritats, familiars i amics

Laura Jiménez i la regidora de Cultura Maria Rosa Borràs (ERC) a la inauguració de la mostra
Eric Moner
Laura Jiménez entre dos dels seus retrats: a l'esquerra la seva àvia i a la dreta la cantant Rosalía

Laura Jiménez presenta la seva primera exposició, 'Dibuixos', a l’Espai Cultural Kursaal, on mostra 16 il·lustracions d’estil realista en què retrata persones properes, com familiars i amics, però també celebritats com la cantant Rosalía. “Acostumo a dibuixar persones i busco en cada individu la seva essència”, ha explicat l’autora de 15 anys durant la inauguració, feta ahir a la tarda.

Les obres neixen arran del confinament de l’any passat. “Durant aquell període disposava de molt temps lliure i vaig explorar la meva creativitat amb el dibuix”, ha comentat la jove, que treballa únicament amb llapissos de colors i una goma. “No utilitzo gaires estris perquè considero que la màgia de dibuixar es troba en la senzillesa”, ha remarcat l'autora, que no ha assistit a cap escola d’art i es basa en l’autoaprenentatge: “Durant aquest any m’he tornat més crítica i exigent amb els meus quadres”.

La regidora de Cultura, Maria Rosa Borràs (ERC), ha destacat el talent de Jiménez en l'art del dibuix i ha agraït a l’artista la seva col·laboració “per dinamitzar la cultura del municipi”. L’exposició es podrà visitar fins al 8 d’octubre al Kursaal.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari