El Cabal Musical, una oportunitat per a grups i músics joves

Els participants seleccionats rebran formació, orientació i acompanyament per iniciar-se professionalment en el món de la música

Lil Russia, en un moment de la seva actuació al festival Urbamir, a l'Espai Poblet
Arxiu/Lluís Maldonado
Lil Russia va ser seleccionada al programa Cabal Musical de 2017

El programa Cabal Musical, promogut pel Consorci del Besòs amb el suport dels ajuntaments de Montcada i Reixac, Barcelona, Badalona i Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet, ha obert la convocatòria per a grups i músics, fins al 28 de novembre. Es tracta d’un projecte per a la inclusió social, basat en l’acompanyament artístic de joves músics, que reben 18 mesos de formació, orientació i acompanyament amb recursos professionals per convertir les seves inquietuds creatives en projectes d’emprenedoria en el sector musical.

L’organització busca grups i músics joves amb talent, però sense trajectòria sòlida ni recursos per accedir-hi. La selecció de les bandes i músics es farà en una audició en directe. Un cop seleccionats els participants, la seva formació serà, entre d’altres àmbits, en música, art i posada en escena, així com comunicació, màrqueting, imatge corporativa, fotografia i termes laborals i empresarials. La formació culmina amb la gravació d’una maqueta en un estudi professional, l’enregistrament d’un vídeo musical i la realització d’una sessió de fotografies. Un cop acabada la formació, els participants gaudeixen d’un acompanyament en la seva introducció al sector de la música professional.

L'artista Lil Russia va arrencar la seva carrera professional arran de la seva selecció al programa Cabal Musical.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari