Amics de Reixac organitza el I Memorial Pere Ferrer

L’acte consistirà en una cantada d’havaneres amb L’Espingari i Port Bo, i l’actuació de les corals Mare de Déu del Turó i Giravolt

Primer homenatge a Pere Ferrer, el 5 d'octubre a Reixac
Arxiu/Laura Grau
Pere Ferrer, en una imatge de 2015, quan 'La Veu' el va entrevistar a la contraportada
Pere Ferrer, de 48 anys, amb el seu acordió

L'Associació Amics de Reixac organitza el I Memorial Pere Ferrer el proper dissabte 16 d'octubre a l'esplanada de Sant Pere de Reixac (20h). L'acte consistirà en una cantada d'havaneres a càrrec dels grups L'Espingari  i Port Bo i servirà per recordar el músic i compositor de Mas Rampinyo, que va morir de forma repentina el 2019 als 52 anys d'edat. També actuaran la coral Mare de Déu del Turó i la coral de l'Associació Musical Giravolt. Les entrades costen 5 euros.

Amics de Reixac va fer el primer homenatge a Pere Ferrer el 5 d'octubre de 2019, amb la primera cantada d'havaneres. Durant l'acte va anunciar la decisió d'instituir una trobada anual d'havaneres en memòria del desaparegut músic i compositor, que va formar part de L'Espingari des de 1982, va dirigir la coral del Casal de Gent Gran Casa de la Mina i va impartir classes a l'Escola de música Giravolt. L'entitat habilitarà un servei d'autocar per a les persones que ho necessitin.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari