El grup TamTaller explora el món femení a l’obra ‘Plaer de dona’

La nova companyia, formada per exalumnes de Taller de Teatre, debuta amb una selecció de monòlegs d’escriptores catalanes

Les actrius de 'Plaer de dona', de TamTaller

El nou grup de teatre TamTaller va estrenar divendres passat al Kursaal l’obra ‘Plaer de dona’, una selecció de textos de les escriptores Isabel-Clara Simó, M. Mercè Marçal, M. Mercè Roca, Montserrat Roig i M. Aurèlia Capmany. L’espectacle va suposar el debut de la companyia a la mostra Montcada a Escena –on els actors ja havien participat com alumnes del Taller de Teatre municipal– i el de Rosa Puig en la direcció –actriu de Ripollet que també forma part del grup local Teatroia’t.

Al muntatge, les cinc actrius i l'actor de TamTaller creen diferents personatges a partir de monòlegs que reflexionen en primera persona sobre el món femení, abordant temes com la sexualitat, l'erotisme, l'empoderament femení i les relacions desiguals entre home i dona. "Tot i que no són textos eminetment reivindicatius, sí que se'n desprèn un missatge sobre la situació de la dona i la feina que encara quedar per fer en el camí de la igualtat", ha dit Puig, qui considera que els actors i actrius van aconseguir connectar amb el públic, tenint en compte que el format monòlegs sempre és una aposta arriscada. Amb una escenografia minimalista i un gran protagonisme de la paraula, la primera proposta teatral del nou grup aprova amb bona nota.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari