L’Ajuntament, nominat als Premis ARC per l’organització del programa FeM Montcada

El grup La Pegatina també opta a un dels reconeixements de l’entitat que agrupa els promotors i manàgers musicals de Catalunya

El concert de Las Karamba, al FeM Montcada
Arxiu/Laura Grau

L'Ajuntament ha estat nominat als premis ARC, en la categoria  ‘Millor programació d’una Festa Major’, per l’organització de la FeM Montcada, que es va celebrar entre el 21 i el 24 del passat mes de maig. Entre els finalistes també hi ha la Festa Major de Terrassa, les Fires de Sant Narcís de Girona i Les Santes de Mataró. Els ARC són els premis de la indústria musical del directe que atorga l’associació que agrupa promotors i mànagers de Catalunya. “Només el fet d’estar entre les quatres finalistes ja suposa un gran reconeixement a la tasca que estem fent i ens anima a continuar treballant en la mateixa línia”, ha dit la responsable de la Regidoria de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs (ERC), departament que va organitzar i coordinar tota la programació. Entre els finalistes hi ha una altra presència local, el grup La Pegatina, nominat en la categoria de ‘Millor gira’, competint amb artistes de la talla d’Antonio Orozco, Bad Gyal i Buhos. 

Els guanyadors de cada categoria els decideixen els socis d’ARC, mitjançant un procés de votacions –l’últim dia és el 21 de novembre– i la gala de lliurament de premis tindrà lloc el pròxim 13 de desembre a la sala Barts de Barcelona. Entre els nominats, també hi ha alguns artistes que han actuat a Montcada recentment com Las Karamba, el Pot Petit i l’Orquestra Internacional Maravella.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari