La Unió de Mas Rampinyo organitza el festival i la cercavila del centenari

L’entitat viurà aquest cap de setmana dos dels actes destacats del programa commemoratiu

Els gegants de Montcada participaran a la cercavila del centenari de La Unió, el proper diumenge
Arxiu/Laura Grau

Els dies 27 i 28 de novembre, La Unió de Mas Rampinyo viurà dos actes destacats del programa commemoratiu del seu centenari. Aquest dissabte, la seva seu social acollirà un festival que pretén rememorar totes les seccions que ha tingut l’entitat al llarg de la seva història, des de les gitanes, ja desaparegudes, fins al club de gimnàstica rítmica, a ple rendiment. 

L’endemà, tindrà lloc la Cercavila del Centenari, amb la participació d’entitats de cultura popular com les colles locals de Gegants, Castellers i Diables, a més de la Carrossa del Centenari, els Cavallets i Capgrossos de La Unió, les Gitanes de La Unió, les Gitanes de Ripollet, els Gegants de Llinars del Vallès, els Grallers La Capona (Tarragona) i un grup d’animació amb figures articulades gegants. La cercavila sortirà a les 11.30h del passeig de la C-17, al ritme de la música de la Banda Sidral Brass i l’animació de l’actor Víctor Bea.

També en el marc del centenari, aquesta tarda s'inaugura a les 17h la mostra de fotografia 'La arruga coqueta. Leyenda en el tiempo', de Ramona Requena, a la sala del soci.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari