La Unió rememora el seu passat i fa una gran cercavila amb motiu del centenari

L’entitat viu un cap de setmana de retrobaments i emocions, recuperant per un dia seccions ja desaparegudes i reivindicant el seu paper en la promoció de la cultura popular

El grup Tea345 va representar fragments de diferents obres
Fidel Casajuana
Membres de l'antiga banda de Trompetes i Tambors de La Unió, actuant al festival del centenari
Ball de gitanes per recordar altres èpoques, al Festival del centenari
Actuació del grup de gitanes a La Unió, el passat novembre
Víctor Bea va animar la festa des de les alçades de les xanques, encapçalant la Sidra Brass Band
Els diables de Can Sant Joan, participant a la Cercavila del Centenari de La Unió
Representació nostàlgica de l'obra Els Pastorets, un clàssic del Nadal a La Unió
Els Castellers de Montcada no van faltar a la cita amb el centenari de La Unió

Cap de setmana d'emocions i retrobaments a La Unió de Mas Rampinyo, que va recuperar per un dia algunes de les seccions ja desaparegudes de l'entitat com l'Esbart Dansaire, la Banda de Trompetes i Tambors i el grup d'Els Pastorets, entre d'altres. Grups d'ara i d'abans i persones de diferents generacions van participar al festival del centenari que es va fer dissabte a la sala d'actes de La Unió en una jornada marcada per la nostàlgia i els records entre els més grans de l'entitat. 

L’endemà els carrers del barri, des del passeig de la C-17 fins a La Unió, van acollir una gran cercavila, amb la participació d’entitats de cultura popular com les colles locals de Gegants, Castellers i Diables, la Carrossa del Centenari, els Cavallets i Capgrossos de La Unió, les Gitanes de La Unió, les Gitanes de Ripollet, els Gegants de Llinars del Vallès i els Grallers La Capona (Tarragona). La comitiva va ser encapçalada per l'animador Víctor Bea i la Sidral Brass Band. 

El president de La Unió, Francisco Javier Aguado, ha donat les gràcies a totes les persones que han fet possible aquest retrobament tan especial, destacant la feina "impecable" de la Comissió del Centenari. "Esperem i desitgem que no sigui flor d'un dia i d'aquí germinin noves arrels per tornar a tenir antigues seccions", ha afegit Aguado.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari