El grup de Montcada Al cuadrado guanya una beca del programa Cabal Musical

Les joves Ània Casajuana i Andrea Díaz podran rebre formació al Taller de Músics durant el curs vinent

Ània Casajuana i Andrea Díaz, integrants del grup A2, durant el concert de la festa major 2021
Eric Moner

El grup montcadenc A( Al Cuadrado), format per Ània Casajuana i Andrea Díaz, ha guanyat una de les dotze beques del programa Cabal Musical, una iniciativa de suport al talent musical als municipis de la Franja Besòs, promoguda pel Consorci del Besòs, amb el suport dels ajuntaments de Montcada i Reixac, Barcelona, Badalona i Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet.

Les joves van ser seleccionades entre 24 candidats, interpretant temes del seu primer EP 'Y tú, qué tal?', autopublicat el passat mes de maig amb temes composats per elles mateixes. La beca inclou formació musical durant un curs –de gener fins al juny, els matins de dissabte al Taller de Músics de Barcelona– i la possibilitat de disposar d'una maqueta, un videoclip i un reportatge fotogràfic. “Tenim moltes ganes de formar-nos i aquesta beca suposa una gran oportunitat per aprendre i convertir una afició en una sortida professional”, ha dit Ània, que estudia Comunicació Audiovisual a la Universitat Blanquerna. Andrea, que ha cursat el grau superior d’Animació Sociocultural i Turística, ha tornat de Dublín en conèixer la notícia: "Estic supercontenta que ens hagin triat perquè així podrem millorar els nostres coneixements i provar sort en el món de la música, on ara per ara som totalment autodidactes".

La cantant de rap Irina Casado, coneguda com Lil Russia, va aconseguir una de les beques del programa Cabal Musical l'any 2017.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari