Exhaurides les entrades per visitar La Casa de les Joguines, novetat de les festes

El centre logístic dels Reis Mags s’instal·larà a la Casa de les Aigües els dies 2, 3 i 4 de gener

Un dels ajudants dels Reis Mags que rebrà els visitants a la Casa de les Aigües, reconvertida en la Casa de les Joguines
RJ

La nova proposta de la Regidoria de Cultura per als dies previs a la Nit de Reis, la Casa de les Joguines, ha estat tot un èxit. Des d’abans de les cinc de la tarda, hora en què es posaven les entrades a disposició del públic, ja es va formar una llarga cua davant de l’Auditori. Al mateix temps, la web del teatre va arribar a col·lapsar-se en alguns moments arran l'allau de visites. Els dies 2, 3 i 4 de gener la Casa de les Aigües es convetirà en el centre logístic de Ses Majestats. El públic podrà accedir al recinte en grups reduïts de 8 persones per visitar les diferents estances, des del taller on es fabriquen les joguines, fins a la sala de control de nounats i la secció de llaminadures. El recorregut durarà 25 minuts, aproximadament, i el grup estarà sempre acompanyat per un dels ajudants del Reis d’Orient. Durant la visita, els assistents podran veure les diferents sales de treball dels emissaris reials i també al Carter Reial i el Patge Xumet. Les persones amb una discapacitat auditiva podran fer una visita especial, amb el suport d’una intèrpret en llengua de signes catalana a càrrec de Binomils, el dia 3, en l’horari de matí, de 10 a 14h.

Accessibilitat

Es recomana anar a la Casa de les Joguines a peu o en transport públic ja que només es permetrà l’accés de vehicles de persones amb mobilitat reduïda que comptin amb la seva targeta d’aparcament. De forma excepcional, entre el 2 i el 4 de gener, es reservaran les places d’aparcament ja existents, en semibateria i cordó, que hi ha al tram de l’avinguda de la Unitat des de l’alçada del carrer Llevant fins a l’inici del pas aeri.. Aquesta zona, destinada en exclusiva als visitants de la Casa de les Joguines que tinguin entrada, tindrà una limitació d’una 1 hora i 30 minuts, en el tram de 9 a 21h, i es podrà indicar l’hora d’estacionament amb el mateix sistema que s’utilitza per a la Zona Taronja. Les parades d’autobús més properes són les que estan situades a l’avinguda de la Ribera, els carrers de la Mina i Bifurcació de les línies 96, 103 i 155.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari